Het is een veelgestelde vraag bij bruidsparen in Nederland: wat als het regent? Waar gaan we dan naartoe voor de fotoshoot? Is er ergens een mooie binnenlocatie om de trouwfoto’s te maken? En hoe vinden we die?

Om voor eens en altijd een passend antwoord op deze vragen te hebben, heeft trouwfotograaf Pieter van Lierop (Imagine Trouwfotografie) deze site ontwikkeld. Hij heeft daartoe vele potentiële binnenlocaties benaderd of ze op deze site vermeld wilden worden. Inmiddels hebben meer dan 100 locaties dat toegezegd.

Deze site biedt een overzicht van de mooiste binnenlocaties in Nederland. Met de mogelijkheid om te zoeken op plaats en type locatie. Want het ene bruidspaar wil een mooie klassieke fotolocatie in de buurt van Amsterdam, het andere bruidspaar gaat liever naar een oude vervallen fabriek ergens in Limburg. Het kan allemaal en je vindt het hier!

disclaimer
We hebben ons uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Als u rechthebbende bent van één of meer foto’s op deze website, dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen via info@binnenlocatietrouwfotos.nl.